Reklam ve Tanıtım Blogger Şablonu

Arlina Design: Reklam ve Tanıtım Blogger Şablonu 24.7.16
Blogger Temaları

Reklam ve Tanıtım Blogger Şablonu - Blogger şablonlarının gün geçtikçe yenilikler kazanması ve blogcuların ihtiyaçlarını karşılaması için yeni tasarımlar ortaya çıkmaya başladı. Bu tasarımlara bir yenisini daha ekleyerek Blogger Eklentileri olarak blogcuların ihtiyaçlarını karşılayamaya devam ediyoruz. Bu şablonumuzun özellikle SEO ve Adsense uyumlu olması adından da anlaşılacağı gibi reklam ve tanıtım için tasarlanmıştır.

Blog oluşturarak makale yada reklam gibi sunumlar paylaşmak için öncelikle blog şablonunun göze hoş görünmesi çok önemlidir. Çünkü göze hoş gelen herşey ziyaretçilerde merak uyandırır. Evrensel olarak da kabul edilen bu görüş, Türkiye'de de aynı durumda reklam cıngılının başlangıç yerleri pazarlar olduğu vurgulanmakta. Peki pazarlarda neydi bu reklam cınğılını oluşturan? pazar gibi yerlerde özellikle günümüz pazarlarında arz fazlası olması nedeniyle hem görsel hem de sözlü olarak müşerilerin ilgisi çekilmeye başlandı.

Reklam ve Tanıtım şablonumuzun da en büyük özelliği fazla eklentilere yer vermeden içeriğin ön plana alınması düşünülmüştür. Bu sayede şablonun hem SEO açısından hem de Hız açısından üst seviyede olması amaçlanmıştır. Özellikle arama motorlarının çok sevdiği içerik-kod oranı seviyesine uyumlu olması da şablonun ne kadar sade ve düzgün kodlandığının göstergesidir.

Bu şablonun blogculara sağladığı fayda ise uzun süre beklemeden hızlı bir şekilde erişilebilir olması ve minimum eklentilerin yüklenmesi hız odaklı olmasıdır.


Reklam ve Tanıtım Blogger Şablonu


Tüm özellikler premium paketler için geçerlidir.
ÖZELLİKLERİKULLANILABİLİRLİK
Mobil UyumluEvet Kontrol
Google Yapısal Veri Test AracıTrue Kontrol
SEO UyumluEvet
DuyarlıEvet
Dinamik BaşlıklarEvet
Kişisel BlogEvet
Özel Yorum AlanıPremium
2 SütunEvet
Otomatik Devamı EklentisiVar
Duyarlı Reklam AlanlarıVar
BreadcrumbsVar
Thumb ile İlgili YayınlarVar
Arama KutusuVar
Sospal Medya BütonlarıVar
Duyarlı Açılır MenüVar
Sosyal Bağlantı Widget'iVar
Başa Dön SmoothVar
Özel Abone Bülteni KutusuVar
Site Haritası WidgetVar
ShortcodesTrue
Footer Link KaldırmaÜcretli
2 Renk SeçeneğiPremium
Geçerli Schema.orgPremium
Sınırsız Sayfa NumaralıPremium
Demo ve indirme bağlantısı için aşağıdaki butonlara tıklayınız.



Premium paketi için lütfen iletişim sayfasından bize ulaşın...

Yorum Gönder