Blogger Hatalar ve Yönlendirmeler Özel İçerik Ekleme

Arlina Design: Blogger Hatalar ve Yönlendirmeler Özel İçerik Ekleme 30.4.16
Blogger Hatalar ve Yönlendirmeler Özel İçerik Ekleme

Daha önce yayınlamış olduğumu 404 hata sayfası oluşturmaya ek olarak bu yayını yapıyoruz. 404 hata sayfası oluşturan blog kullanıcıları 404 hata sayfasının çalışmadığını belirttiklerinden dolayı sizlerle küçük bir bilgi paylaşmakta fayda gördük.


404 hata sayfasının blogumuza faydasından da biraz bilgilendirme yaparsak konu daha iyi anlaşılmış olur. Blog sayfalarımızın gün geçtikçe artmasından dolayı ve buna bağlı olarak bazı blog kullanıcıları istemedikleri sayfaları kaldırabiliyor ve bunun sonucunda indeksli sayfaları Google blog sayfaları tekrar indekslediğinde sayfayı eksik buluyor ve bu da blogumuzun değerini düşürüyor. Bu yüzden 404 hata sayfaları blog için önem kazanmaktadır.

Silinen yada URL'si değişen blog sayfalarının yerine 404 hata sayfasının çıkması yine Google tarafından indekslendiğinde Google bilgi verir ve SERP Google tarafından bu indeksler silinir. Silinen sayfaların yerine 404 hata sayfasında belirtmiş olduğumu ana sayfa dön URL'sini indeksler ve artık blog kullanıcılarının silmiş oldukları sayfalar 404 hata sayfası yerine ana sayfaya gelecekler.

Blogger Hatalar ve Yönlendirmeler Özel İçerik Nasıl Ayarlanır?


Aşağıdaki kodu resimde görüldüğü gibi blog sayfanızda bulunan Ayarlar > Arama tercihleri sekmesini açarak Hatalar ve Yönlendirmeler Düzenle diyoruz ve açılan kutuya aşağıdaki kodu ekliyoruz.

Javascript
<script type = "text/javascript">
error_routing = setTimeout(function() {
window.location.href = '//URL-YÖNLENDİRİLECEK-SAYFA';
}, 10);
</script>

Kod içerisinde yer alan URL yerine kendi blogunuzun URL'sini ekleyin.

Blogger Hatalar ve Yönlendirmeler Özel İçerik Ekleme

<script type = "text/javascript">
error_routing = setTimeout(function() {
window.location.href = 'https://bloggereklentileri.blogspot.com./p/blogger-eklentileri-iletisim.html';
}, 10);
</script>

Blogger Hatalar ve Yönlendirmeler Özel İçerik Ekleme ve 404 Hata Sayfası Oluşturma hakkında daha fazla bilgi için yorum bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Blogger 404 Hata Sayfası Oluşturma

Blogger Sitelerinin Kırık Bağlantılarını Bulma ve Yönlendirme

Blogger 404 Hata Sayfası Ana Sayfaya Yönlendirme Javascript Kodları

Yorum Gönder