Blogger Eklentileri Teması

Arlina Design: Blogger Eklentileri Teması 18.7.16
Blogger Eklentileri Teması

Blogger yapısına uygun özel olarak hazırlanmış blogger temasıdır.

SEO Özellikleri;

  • İçerik Listeleme : İçeriklerinizi detaylı olarak sunan ve özel resim eklentisi (img-thumbnail) sayesinde resimlerinizin google tarafından indexlenmesine yardımcı olur. Bir diğer özelliği de resim kalitesinin bozulmadan yüzde (%) oran ile orjinal şeklini alır.
  • SEO Uyumlu Etiketçi : İçeriklerinize ait arama motorları tarafından en çok aranan kelimeleri etiket olarak tanımlar. Bu sayede ilgili blog içeriklerinizle alakalı en popüler aramalar blogunuzda yer alacaktır.
  • Yorum Sistemi : Blog ziyaretçileriniz ve takipçileriniz özel yorum sitemini kullanarak tartışma konusu açabilir veya diğer ziyaretçilerin açmış oldukları tartışma konularına görüşlerini ekleyebilirler.
  • Abone Sistemi : Blog izleyicileri ve takipçileri blogunuza abone olarak yeni bilgi ve konu kaynaları hakkında e-posta gönderimi ile bilgilendirilirler.
  • Blogger Site Haritası (Sitemap) : Dinamik görünüme sahip ve mobil cihazlara uygun olarak Apple menülerinden esinlenerek tasarlanmış etiket duyarlı olup, 100% SEO uyumlu blogger sitemap eklentisi ile diğer blogger temalarına / şablonlarına göre daha üstün özelliklere sahiptir.
  • Ads Reklam : Adsense reklam politikalarına uygun reklam alanlarına sahiptir. Adsense reklamları hakkında yazmış olduğumuz; Yazılarımızı da okuyabilirsiniz.

Blogger Eklentileri Tema Özellikleri

ÖZELLİKLERİKULLANILABİLİRKİK
Mobil Uyumluluk TestiVar Kontrol
Google Yapısal Veri Test AracıVarKontrol
SEO DostuVarKontrol
h1-h2-h3-h4-h5-h6 Dinamik BaşlıklarVar
Adsense Reklam Politikasına UyumluVar
Schema.org Google DostuVar
Yüksek CTRVar
Özel Tasrımlı Blogger TemasıVar
2 Sütun Şık TasarımVar
Otomatik Devamı SistemiVar
İçerik Duyarlı Reklam AlanıVar
Breadcrumbs SEO UyumluVar
Footer Abone SistemiVar
İçerik Takibi Haber Widget'iVar
Özel Arama KutusuVar
Özel Sosyal Paylaşım Butonları Mobil UyumluVar
Mobil Uyumlu Navigasyon SistemiVar
Başa Dön ButonuVar
Google Yazılımına Uygun KodlamaVar
Sınırsız Sayfa Numaralandırma NavigasyonuVar
Özel Hareketli Slidebar Widget'iVar
Özel İletişim Formu Widget'iVarEkle
Etiket Duyarlı, SEO ve Mobil Uyumlu Site Haritası / Sitemap Widget'iVarEkle

Blogger Eklentileri Tema Kurulumu

  • Blogger giriş yapın ve temayı yüklemek istediğiniz blogun kumanda panelinden Şablon > HTML'i Düzenle tıklayın. Ve blogunuzun HTML kısmında bulunan temanın tüm kodlarını CTRL+A tuşları yardımıyla tümünü seçin ve silin.
  • Yüklemek istediğiniz temanın kodlarını bilgisayarınızda bulunan Not Defterinde açın ve tümünü CTRL+A yardımıyla kopyalayın. Koplayamış olduğunuz kodları blogunuzun HTML kısmına yapıştırın.
  • Kodlar içerisinde <head> kodunun hemen altında bulunan meta etiketlerini ve SEO ayarlarını kendinize göre düzenleyin. Aşağıdaki örnek kodda belirtildiği gibi;
  • Bilgi : Bilgi menüsünde bulunan açıklamaların yerine kendi blogunuzu tanımlayan açıklamaları ekleyin. Makale yayın sayısı URL bağlantısı http://www.bloggereklentileri.blogspot.com olan yere kendi blog adınızı yazın. Ve bunlara ek olarak bilgi menüsünde sağ tarafta bulunan sosyal medya bağlantılarına kendi sayfalarınızın URL'sini ekleyin.
  • Slayt Haber Menüsü : Kodlar arasında etiket-wrap bulun ve bu kod içerisinde yazılı olan bloggereklentileri.blogspot.com yazan yere kendi blog adınızı yazın.
  • Footer Abone Bülteni : Kodlar içerisinde blogspot/YRCZsC bulun ve kendi abonelik kimlik ID'nizi yazın.



Bu tema Blogger Eklentileri takipçileri ve ziyaretçilerine aramağanıdır. Lütfen yorum sistemimizi kullanarak görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Yorum Gönder