SEO AMP Blog Teması

14.11.17
SEO AMP Blog Teması

SEO AMP Blog Teması, blog yazları için hızlandırılmış mobil (AMP) kodlaması ile tasarlanmış bir blog temasıdır. Bir önceki yayında paylaşmış olduğumuz Pyro AMP ile hemen hemen aynı özelliklere sahiptir.

AMP, web yayıncılarının Google'da, tüm cihazlarda anında yüklenebilen ve mobil cihazlar için optimize edilmiş içerik oluşturmasına yardımcı olmak için tasarlanmış açık kaynaklı bir projedir. Tüm web yayıncıları, düzenli ve duyarlı reklam alanları ile anında yüklenebilen video, animasyon ve grafik gibi zengin içerikli web sayfalarının olmasını ister.

SEO AMP blog teması, iki sütundan oluşan duyarlı bir düzene sahip. Bu tema, çok temiz bir kodlamaya sahip ve Adsense gelirlerinizi en üst düzeye çıkarmak için reklam politikasına uygun olan doğrulukta tasarlanmıştır. Yapılandırılmış süper SEO ve iyi kodlanmış AMP HTML kodlaması ile tüm cihazlarda sorunsuz çalışır.

SEO AMP Teması Özellikleri


Aşağıdaki tablodan tema ile ilgili özellikleri ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. Özellikler karşında bulunan kontrol butonlarını tıklayarak tema analiz sonuçlarını inceleyebilirsiniz.
ÖZELLİKLERİKULLANILABİLİRLİK
Ekran GörüntüleriVarKontrol
Google Yapısal Veri Test AracıVarKontrol
Mobil Uyumluluk TestiVarKontrol
Sayfa Yüklenme Hız TestiVarKontrol
SEO UyumluEvet
Dinamik BaşlıklarEvet
Google Adsense UyumluEvet
Schema.orgEvet
HTTPS (SSL) DesteğiEvet
AMP HTML KodlamaEvet
Özel Arama KutusuEvet
Kişisel Blog TemasıEvet
Ana Sayfa 2 SütunEvet
Otomatik DevamıEvet var
BreadcrumbsEvet
Kısa ve Temiz KodlamaEvet
Mobil Açılır MenüEvet var
Özel Sosyal Paylaşım ButonlarıEvet var
Disqus Yorum SistemiEvet var
Aşağıdaki ön izleme butona tıklayarak demo sitede temayı inceleyebilirsiniz. AMP temaları arasında en çok tercih edilen ve kullanışlı olan temalardan biridir.

Yorum Gönder